1e Empatec burendag in Sneek


Donderdag 24 september is de 1e Empatec burendag georganiseerd in Sneek. Op het industrieterrein De Hemmen 1 en 2 zijn de uitnodigingen persoonlijk bezorgd; ruim 40 buren gaven gehoor aan de uitnodiging.

De gasten werden om 11.00 uur in de loods van de groenvoorziening ontvangen waarna eerst een rondleiding door het bedrijf. Tijdens de lunch was er een presentatie over ons bedrijf en een toelichting over de participatiewet. Daarna volgde een ‘modeshow op de rode loper’ van materieel van de groenvoorziening en de civiele diensten.

De reacties waren heel positief van ‘onze buren’. Veel gehoord: “We liepen zelf ook al met het idee rond om dit eens te organiseren” en “Nooit geweten wat jullie allemaal doen!“, “Wat een groot bedrijf”. Twee van onze buren deelden hun ervaringen over de inzet van onze collega’s van zowel Empatec als Pastiel. Ook de modeshow gaf een goed kijkje in de nieuwe technieken van o.a. milieuvriendelijke onkruidbeheersing.

Met trots kunnen we terugzien op een geslaagde burendag! De Empatec Burendag krijgt vervolg op de locatie in Bolsward en begin 2016 op de industrieterreinen in Franeker en Grou.

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.