2e Bedrijfssportdag Empatec


Op donderdag 7 juni a.s. organiseert Empatec de 2e bedrijfssportdag op sportpark Schuttersveld in Sneek. Ruim 850 medewerkers ontmoeten elkaar die dag op sportieve wijze of assisteren bij de diverse onderdelen. 

Empatec beschikt over verschillende locaties in West-Fryslân. Uitgangspunt van deze dag is om op een andere manier met elkaar in contact te komen en/of kennis te maken. De bedrijfssportdag wordt eens in de twee jaar gehouden en de organisatie is in handen van Empatec met assistentie van leerlingen van het Marne college in Bolsward. 

De sportdag begin om 9.30 uur en duurt to ca. 16.30 uur. Het startschot wordt ’s ochtends verricht door Geert Jan Douma, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Empatec. Daarna is er de keus uit voetbal, kaatsen, volleybal, badminton, dammen, schaken, sjoelen, darten etc. Om 15.30 uur worden de prijzen uitgereikt door wethouder Sjoerd Tolsma van de gemeente Súdwest- Fryslân en voorzitter van het bestuur van Empatec.

Naast de medewerkers van Empatec, doen ook deelnemers van de verschillende re-integratieprojecten mee aan de sportdag. Voor het vervoer worden grotendeels bussen ingezet en er staat op het terrein een grote feesttent opgesteld. Een van de Empatec kernwaarden is veelzijdigheid en dat laat Empatec zien op deze 2e bedrijfssportdag.

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.