3e Bedrijfssportdag Empatec/Pastiel


Een 11-Stedenspel, een clinic skeeleren en verschillende binnen-, buiten- en denksporten zijn de ingrediënten voor de 3e bedrijfssportdag van Empatec en Pastiel op woensdag 11 juni a.s. Ruim 725 medewerkers ontmoeten elkaar die dag op sportieve wijze of assisteren bij de diverse onderdelen op het sportpark Schuttersveld in Sneek.

Empatec/Pastiel trekt dit jaar samen op met de organisatie van de Special Olympics die van 13 – 15 juni plaatsvinden. Twee medewerkers van Empatec, Jacob van der Meulen en Jan Obe van der Hoek, zijn deelnemer aan de Special Olympics in de categorie zeilen. Voor de opening van deze bedrijfssportdag is daarom gekozen voor een Olympisch tintje; ‘s middags worden de prijzen uitgereikt door kapitein Bouke Eekma, werkzaam bij het Ministerie van Defensie Koninklijke Landmacht en projectofficier Special Olympics. Na de prijsuitreiking wordt een slotoptreden verzorgd door de eigen Empatec band samen met DJ Marius van Empatec.

De bedrijfssportdag vindt eens per twee jaar plaats en de organisatie is in handen van Empatec/Pastiel met assistentie van leerlingen van het Marne college in Bolsward. Uitgangspunt van deze bedrijfssportdag is om op een andere en sportieve manier met elkaar in contact te komen en/of kennis te maken. Naast de medewerkers van Empatec doen dit jaar ook de medewerkers en deelnemers mee van Pastiel.

Pastiel is een uniek proefproject en begin 2013 samen gestart met elf gemeenten in het westen van Fryslân! Het doel van de organisatie is uitkeringsgerechtigden zo snel en duurzaam mogelijk aan het werk helpen. Empatec is van oorsprong verantwoordelijk voor de uitvoering van de Wet sociale Werkvoorziening maar maakt zich anno 2014 op voor een moderne, maatschappelijke onderneming met toegevoegde waarde. Deze toegevoegde waarde bestaat enerzijds uit om werk te bieden voor iedereen die afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Anderzijds zijn wij een volwaardige partner voor alle opdrachtgevers door het leveren van producten en diensten die relevante waarde toevoegen voor de klant.

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.