Afscheid Andries Ekhart


Tijdens de Algemeen Bestuursvergadering van 12 oktober jl. is afscheid genomen van Andries Ekhart. Andries was als wethouder van voorheen de gemeente Sneek jarenlang voorzitter van het Algemeen Bestuur Fryslân-West/Empatec.

Als dank voor zijn inzet waren er lovende woorden van algemeen directeur Henk van der Zwaag, de voorzitter van de Raad van Commissarissen de heer Tom Mulder en de vice-voorzitter van het algemeen bestuur mevrouw Joke Osinga-Bonnema. Als afscheidscadeau is er door Wurkwizer Sneek en Nijwurk Bolsward een speciale bank gemaakt met kussens van zowel de voetbalclub Cambuur als Heerenveen. Op deze bank kan Andries voortaan de beide voetbalwedstrijden op televisie volgen. Copyshop Franeker had een mooie popart gemaakt en van mevrouw Joke Osinga kreeg hij de speciaal ontworpen gouden Empatec speld uitgereikt.

Andries Ekhart is deze zomer benoemd als wethouder van de gemeente Leeuwarden. Sjoerd Tolsma is de opvolger van Andries in het college van Súdwest Fryslân en is 12 oktober jl. gekozen tot voorzitter van het Algemeen Bestuur.

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.