Empatec brengt samen met PTC ‘Werkstap’ op de markt.


Na een succesvolle pilot in eigen bedrijf brengt Empatec het ontwikkelprogramma Werkstap op de markt. Werkstap is een totaalpakket van software met bijbehorende persoonlijke ondersteuning waarmee bewezen snel en efficiënt belangrijke competenties ontwikkeld worden. Medewerkers worden daardoor productiever. Dit maakt Werkstap ook uitermate geschikt voor re-integratie. Het zorgt voor meer en betere kansen op de arbeidsmarkt. Re-integratie verloopt zo effectiever en tegen lagere kosten.

Werkstap is een concept dat ontwikkeld is door PTC uit Wezep. De kern is dat door heel praktische en maatgerichte opdrachten in de praktijk kennis en kunde van medewerkers verbeterd wordt. Denk daarbij aan bijvoorbeeld “Samenwerken” of aan “Communiceren”. Maar ook vakgerichte onderdelen hebben een plek; bijvoorbeeld leren een deur afhangen of een aanhanger repareren.

Omdat er een grote verantwoordelijkheid bij de deelnemers ligt, leidt Werkstap tot geïnspireerde deelnemers en begeleiders. Bedrijfsleider Gabe van den Bosch: “Werkstap bespaart 50% in tijd. Bovendien gaat het veel sneller door de meest praktische aanpak die ik in 30 jaar heb meegemaakt”. Jobcoach Ellen Sjoerdsma: “Met een druk op de knop zie ik nu per deelnemer de vorderingen en dan per vacature de top 5 van de meest geschikte kandidaten. Uniek in eenvoud en efficiëntie”.

PTC is gevestigd in Wezep en is sinds de start in 1998 uitgegroeid tot een landelijk bekend opleidingsinstituut op het gebied van mens- en organisatieontwikkeling. Empatec is een maatschappelijke onderneming die zich richt op het opleiden en naar werk begeleiden van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.