Empatec grafisch wordt Keetman Allroundprint


Met terugwerkende kracht van 1 oktober 2014 is het grafisch bedrijf van Empatec Sneek overgenomen door Marcel Keetman, bedrijfsleider van Empatec grafisch. Als gevolg van deze overname is het grafisch bedrijf verzelfstandigd en zal het worden voortgezet onder de naam ‘Keetman Allroundprint’ .

Keetman Allroundprint neemt alle grafische werkzaamheden van Empatec over en blijft gevestigd op de bekende locatie Simmerdyk 2 in Sneek. Een groot deel van de huidige medewerkers blijft op detacheringsbasis werkzaam bij Keetman Allroundprint. Daarmee is en blijft het grafisch bedrijf een maatschappelijk verantwoorde onderneming voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Empatec is er dan ook grutsk op om verbonden te blijven met het nieuwe grafische bedrijf.

De producten worden gemaakt door medewerkers die een beroep doen op de nieuwe participatiewet. Keetman Allroundprint heeft de overtuiging dat het ontwikkelen van medewerkers het beste kan worden vormgegeven in een reële werkomgeving bij een reguliere werkgever. Het detacheren van de huidige medewerkers past goed in het landelijke beleid om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een passende werkplek bij reguliere bedrijven te bieden.

Ook het nieuwe grafisch bedrijf blijft opereren als een fullservice grafisch bedrijf dat professionele producten en diensten levert op basis van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast hecht het bedrijf veel waarde aan duurzame productie en drukt en print op CO2 neutraal geproduceerd papier dat is voorzien van het FSC keurmerk. De naam Keetman Allroundprint wordt geleidelijk aan ingevoerd en is tot oktober 2015 nog onderdeel op de website van Empatec.

 

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.