Empatec groeit met Pastiel door in de Sociale Werkgelegenheid


Sneek, 7 juni 2016

Empatec en Pastiel vieren herpositionering met nieuw jasje

Empatec-jpg Pastiel-jpg

Op 26 mei was er een succesvolle kick-off van de nieuwe huisstijl van Empatec en Pastiel. Twee merken, één bedrijf, verbonden door passie voor mensen. Empatec en Pastiel gaan met vertrouwen de toekomst tegemoet, als broer en zus. Tegen de landelijke stroom in gaat het sociale werkvoorzieningsbedrijf Empatec voor een stabiele toekomst. Dankzij én samen met Pastiel.

Iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt valt per 1 januari 2015 in de Participatiewet en niet meer in wat vroeger de Sociale werkvoorziening en Wajong was. Dit verandert de eerder vanzelfsprekende toestroom van mensen naar Empatec. Door deze veranderende omgeving heeft NV Empatec naast het oude en vertrouwde  werkbedrijf Empatec nu ook Pastiel als merknaam ingezet. Pastiel kan als de beste de afstand tot de arbeidsmarkt verkleinen en mensen naar zo regulier mogelijk werk begeleiden. Daarin zijn de 12 vakbedrijven van Empatec een onmisbare schakel.

Bij een dergelijke toekomstvisie hoort een toekomstbestendige uitstraling. Daarom is er nu een nieuw en fris jasje voor beide bedrijven. Communicatiebureau Sprog is verantwoordelijk voor het concept, het ontwerp en de uitvoering. Deze samenwerking is uitstekend verlopen. “Wij mogen er zijn en dat mogen we ook laten zien: Met het volste vertrouwen gaan we de toekomst tegemoet!” aldus Henk van der Zwaag, algemeen directeur.

Wie zijn Empatec en Pastiel?

We zijn een normaal bedrijf met bijzondere mensen. Dát is wat we zijn. Vroeger waren we de Sociale Werkvoorziening. Nu zijn wij het bedrijf dat in ‘Ús Fryske Mienskip’ inkomen, groei, identiteit en zelfstandigheid realiseert voor iedereen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen wij op een economisch gezonde manier. Bij Pastiel benutten we optimaal de productiefaciliteiten van Empatec voor onze ontwikkel- en re-integratie doelen. Dat doen we met een moderne infrastructuur bij 12 vakbedrijven. Bij Empatec benutten we maximaal de kerncompetentie van Pastiel: ‘mensen dichter bij de arbeidsmarkt brengen en naar regulier werk begeleiden’. De een kan niet zonder de ander.

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.