Empatec maakt tassen voor Serious Request


Empatec maakt unieke Sneek- tassen voor de actie Serious Request. Op zaterdag 21 en zondag 22 december worden deze tassen geveild tijdens de Serieus Verzoek Sneek.

Persbericht  Gemeente Sneek
Unieke Sneek-tassen voor veiling Serieus Verzoek

De gemeente Súdwest-Fryslân en Empatec bieden samen unieke Sneek-tassen aan voor de veiling van Serieus Verzoek Sneek. Deze tassen zijn gemaakt van oud zeildoek van de voormalige gemeente Sneek. Op deze zeildoeken staan prachtige afbeeldingen van Sneek en Sneker elementen. Zo zijn er tassen gemaakt van het oude gemeente Sneek-logo. De gemeente heeft het materiaal beschikbaar gesteld en Empatec heeft er boodschappentassen en posttassen van gemaakt.

Wethouder Maarten Offinga juicht de actie toe. “De gemeente Súdwest-Fryslân draagt Serieus Verzoek- en daarmee Serious Request- een warm hart toe. Wij zijn blij dat Empatec wilde meewerken en het resultaat is werkelijk fantastisch! Het zijn unieke items, items die een echte Sneker wil hebben, móet hebben zelfs! En nu is het aan de inwoners en bedrijven om zoveel mogelijk te bieden!”

Offinga spreekt zijn waardering uit over de organisatie van Serieus Verzoek. “Begin dit jaar heeft een vijftal ondernemers onder leiding van Stichting Uit in Sneek bij de gemeente aangeklopt voor support. Voor de gemeente Súdwest-Fryslân een uitdaging om dit initiatief te ondersteunen. Het gaat uiteindelijk om de aandacht voor kinderen en het belang van schoon drinkwater en goede sanitaire voorzieningen.”

Om dat te realiseren is er veel geld nodig. Daarom hebben de ondernemers het Sneker Glazen Huis opgezet waar inwoners en bedrijven uit de regio hun bijdrage kunnen leveren. Het is een gezamenlijke inzamelactie om de Serious Request-actie in Leeuwarden te ondersteunen. Wethouder Offinga is onder de indruk van de spontane acties die los komen om het Glazen Huis Sneek te steunen en nodigt iedereen uit om komend weekend een bezoek te brengen aan Sneek.

De Sneek-tassen worden per opbod verkocht op de veiling van Serieus Verzoek Sneek, op zaterdag 21 en zondag 22 december.

 

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.