Empatec Metaal ontwikkelt De Open Arm: handenvrij deuren openen


Het COVID-19 virus raast over de wereld. Het virus verspreidt zich snel en eenvoudig via de handen van de mens. Daar heeft Empatec De Open Arm voor bedacht. Een metalen verlengstuk voor de deurklink, om zonder huidcontact de deur te openen. En zo de verspreiding van Corona tegen te gaan. Voor nú maar ook voor later. Als de maatregelen vanuit de overheid langzaam versoepeld worden, heb je met De Open Arm als onderneming, school of instantie een extra veiligheidsmaatregel getroffen.

Lancering

De Open Arm is vandaag gelanceerd en vanaf vandaag leverbaar. En het eerste setje is gemonteerd en gedemonstreerd door burgemeester Veenstra en wethouder Boelsma op het gemeentehuis van De Fryske Marren in Joure en door wethouder Schoute in de gemeente Harlingen.

Wethouder Boelsma en Burgemeester Veenstra
demonstreren De Open Arm,
met bedrijfsmanager Johannes Brinksma van Empatec
Overhandiging Open Arm aan wethouder Schoute van gemeente Harlingen
Wethouder Schoute ontvangt op gepaste afstand De Open Arm
van bedrijfsmanager Evert Visser van Empatec

De Open Arm

Het product is simpel te monteren op bestaande deuren en brengt geen schade aan. In een later stadium is het product ook nog verkrijgbaar in RVS en met kantelstop voor zwaardere deuren. Met De Open Arm wil Empatec een bijdrage leveren aan het voorkomen van de verdere verspreiding van het Coronavirus. En hoopt Empatec andere ondernemingen en de vitale beroepsgroepen, de brandweer en politie en overheidsinstellingen te helpen bij het veilig laten doordraaien van de onderneming.

Empatec

Het product past bij de maatschappelijke rol van Empatec. Met De Open Arm maakt Empatec een gebaar naar de maatschappij. Met open armen, als symboliek naar de mensen om ons heen. Empatec gelooft in werk en de waarde van werk en mensen. Als onderneming is werk altijd van levensbelang. Maar zeker nu wordt nog duidelijker wat werk betekent voor de organisatie en haar medewerkers. Empatec doet er alles aan om zoveel mogelijk mensen aan het werk te houden. Zo’n 65% van de mensen is ondanks de crisis veilig aan het werk bij Empatec, om eigen mensen aan het werk te houden, maar vooral ook de voedselsector, schoonmaak- en zorgsector te ondersteunen.

Samen staan we sterk!

 

 

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.