Empatec tentoonstelling droomberoepen


Persbericht: Medewerkers van Empatec geven een inkijk in hun dromen en hebben zich laten fotograferen in hun droomberoep. Op 28 november a.s. worden de foto’s onthuld en tentoongesteld bij Empatec in Sneek. Dankzij de medewerking van verschillende bedrijven zijn deze droomberoepen tot stand gekomen. De heer Rutger van Houttum van PerfektPak, een van de bedrijven die nauw samenwerkt met Empatec, verricht de openingshandeling.

Alleen je maar even verplaatsen in je droomberoep maakt mensen blij en geeft inspiratie om verder na te denken over je toekomst. Het nadenken over droomberoepen bracht binnen Empatec veel teweeg en het meedoen aan de fotoshoots gaf veel kracht. Piloot worden is misschien een brug te ver maar het ‘groenonderhoud doen op een camping is in het voorjaar wellicht mogelijk. Het leverde naast prachtige foto’s ook indrukwekkende verhalen op die vastgelegd zijn op een film: ‘Je begint er over na te denken of er nog mogelijkheden zijn’, ‘Iedereen droomt, ook mensen met beperkingen!’, ‘Dat droomberoep was mijn motivatie’.

De foto’s krijgen een plek in de entree van de hoofdvestiging van Empatec in Sneek. Tijdens werkdagen van 8.00-16.30 uur is deze tentoonstelling gratis te bezichtigen. Ook is er de mogelijkheid een rondleiding binnen het bedrijf te krijgen na telefonische aanmelding op 0515 484 999 of via www.empatec.nl.

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.