Empatec ‘Waanzinnig’ trots!


Empatec is waanzinnig trots op groot aantal geslaagde collega’s! De afgelopen periode zijn er vijf groepen Empateccers gediplomeerd op MBO niveau. Collega’s zijn echt boven zichzelf uitgestegen en hebben een geweldige prestatie geleverd!

De meeste opleidingen waren AKA opleidingen: Arbeidsmarkt Kwalificerend Assistenten in wijkbeheer, schoonmaak, schilderen en verpakken. In de groep van schilderen hebben we, samen met zeer betrokken en professionele trainers van PTC, ook collega’s mogen opleiden tot taakinstructeur (1x) en voorman (3x). In de groep van schoonmaak hebben we 2 collega’s mogen opleiden tot voorman/vrouw. Zij hebben al tijdens de opleiding van hun collega’s een hele mooie bijdrage geleverd aan het ontwikkelen van hun team; dat gaat gelukkig op de werkvloer nog veel verder! De combinatie van verschillende niveaus in 1 opleiding was een experiment dat goed heeft uitgepakt!

Daarnaast was er een combinatiegroep met leidinggevenden op verschillende niveaus, van taakinstructeur (4x) tot assistent werkleider (1x) en 3 voormannen. Zeker geen geringe prestatie om deze diploma’s te behalen maar van groot belang om de kansen op verdere ontwikkeling te vergroten, voor zichzelf en voor hun collega’s en voor de groep Pastielers die zij nu en in de toekomst mogen begeleiden.

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.