Empatec zoekt HRM adviseur (m/v)


Voor onze HRM afdeling zoeken wij op korte termijn een HRM adviseur (m/v) voor 30 uur per week en voor de duur van een half tot een heel jaar. Als je zin hebt in afwisseling en uitdaging in het HRM vak dan is dit jouw baan!

Empatec NV is een dynamische, maatschappelijke onderneming. Gemeenten, instellingen en commerciële bedrijven schakelen ons in voor uiteenlopende activiteiten. Variërend van het structureel of tijdelijk oplossen van hun personeelstekort tot het uitbesteden van werkzaamheden.

Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Dit wordt gevoed door de landelijke ontwikkelingen rondom de sociale wetgeving, de marktkansen die we zien en de wens om vanuit onze kernwaarden onze missie en visie goed vorm te geven.

Om deze ontwikkeling goed te kunnen ondersteunen zoeken wij een dynamische en flexibele HRM professional, een aanpakker die als partner van de lijn op strategisch en tactisch niveau een bijdrage levert aan de actuele en relevante HRM thema’s en aan de ontwikkeling van de organisatie.

Uiteraard heb je een gerichte HBO opleiding en ‘bewezen’ ervaring. Je bent goed in het vertalen van strategie naar actie, je bent integer en pro-actief en hebt een praktisch werkhouding Je weet vaardig om te gaan met complexe trajecten, zowel op individueel niveau als organisatie breed. Je hebt kennis van en ervaring met juridische, arbeidsrechtelijke en arbeidsvoorwaardelijke zaken.

Wij bieden een afwisselende functie voor 30 uur per week waarin geen dag gelijk is.

Ben je toe aan deze uitdaging?
Stuur dan je sollicitatiebrief voor dinsdag 10 september 2013 naar NV Empatec, Postbus 280, 8600 AG te Sneek ter attentie van Sylvia Beintema. Wil je eerst nog meer informatie dan kun je telefonisch contact met haar opnemen. Tel: 0515-484916 of 06-295 743 28.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 16 september 2013.

Bijlage: functiebeschrijving

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.