Interactie met Sara Kroos succes!


Op het netwerkevenement  van Empatec en Pastiel was dit jaar de hoofdrol weggelegd voor cabaretière Sara Kroos. Zij nam woensdag 18 februari 2015 de ruim 200 aanwezige ondernemers op een inspirerende en interactieve manier mee in de wereld van Empatec en Pastiel. Dit alles in het speciaal ingerichte theater op de verpakkingsafdeling van Empatec in Sneek.

DSC_1414

Kroos testte de ondernemers op hun kennis over Empatec en Pastiel  en de gevolgen van de invoering van de Participatiewet. Via video’s, gedichten en zang vijzelde ze het kennisniveau van de aanwezige gasten op en toetste via interactieve quizvragen uiteindelijk de overgebrachte informatie. Van de ruim 200 gasten nam uiteindelijk één onderneemster het felbegeerde prijzenpakket met producten van Empatec in ontvangst.

Het belang van  samenwerking met lokale ondernemers werd door de uitreiking van `De Tom’me` award 2015 aan LUXETENTEN.COM uit Emmeloord nog eens extra onderstreept. Kroos verwoordde het maatschappelijke gedachtengoed op een bijzondere manier. “Want, ondernemers met het hart op de goede plek, kiezen voor Pastiel en Empatec. Doordat lokale ondernemers medewerkers perspectief en kansen geven om te leren, te ervaren en uiteindelijk een baan, betekent u als ondernemer meer voor de medewerkers dan u misschien zelf wel weet”, aldus Sara Kroos.

DSC_1400Per 1 januari 2015 hebben Empatec en Pastiel hun samenwerking verder geïntensiveerd tot één bedrijf. Samen met de 10 gemeenten in West-Fryslân, bieden zij een toegevoegde waarde voor mensen die een beroep doen op de participatiewet. Met haar persoonlijke benadering zorgt Pastiel voor de juiste match tussen deelnemer en bedrijf. Empatec biedt maatwerk op het werk en biedt ervaringsplekken in de eigen acht vakbedrijven en/of haar participatieprojecten. Gisteravond werd door de interactie tussen Kroos, de aanwezigen en de medewerkers van Empatec en Pastiel duidelijk dat deze aanpak werkt.

 

 

 

 

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.