Kunstexpositie


Empatec heeft het project opgestart ‘Eigen kunst eerst ….. Kitsch komt later’. Medewerkers geven hun zelfgemaakte kunstwerken voor een periode in bruikleen en zijn tijdens de openingstijden te bezichtigen op de hoofdvestiging aan de Tingietersstraat 1 in Sneek. Op een bijzondere wijze is de expositie op 13 juli 2011 geopend.

Bij Empatec staat de persoonlijke ontwikkeling en groei van de medewerker centraal. Dit kunstproject maakt het mogelijk om ook de ontwikkeling in de privésfeer te laten zien. Via een oproep op posters en in het personeelsblad zijn de aanmeldingen binnengekomen. Bij elk schilderij of kunstobject staat een korte omschrijving van de werken en de hobby’s van de betreffende kunstenaar.

Tevens zijn er kunstobjecten te zien van vijf leerlingen van het AOC (Agrarisch Onderwijs Centrum) uit Leeuwarden. Als afstudeeropdracht hebben zij het project ‘Mystic Woods’ bedacht. Van afvalhout van de meubelfabriek van Empatec in Franeker zijn de kunstwerken gemaakt met als thema: Afvalmateriaal rotzooi? Nee hoor, je kunt het recyclen en er onder andere KUNST van maken!

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.