Luxetenten.com wint ‘De Tom’me’ award 2015!


Op woensdag 18 februari 2015 organiseerden Empatec en Pastiel voor de vierde keer hun jaarlijkse ondernemersnetwerkevenement voor ondernemend Fryslân. Ruim 200 Friese relaties hadden zich aangemeld. Traditiegetrouw wordt ieder jaar ‘De Tom’me’ award uitgereikt en dit jaar is door de jury LUXETENTEN.COM uit EMMELOORD als winnaar 2015 uitgeroepen.

DSC_1400Het nog zeer jonge bedrijf Luxetenten.com heeft vanaf dag één van haar bestaan haar werkzaamheden zo veel mogelijk laten uitvoeren door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Zo is vanaf het begin Halewijn speeltoestellen – toen te Marknesse en nu onderdeel van Empatec – gevraagd producten te leveren voor hun snel groeiende markt van luxe tenten. Niet alleen deze producten, maar ook mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, zijn bij Luxetenten.com welkom, aldus het juryrapport. De werkzaamheden en opdrachten van Luxetenten.com zorgen ervoor dat er 50 mensen vanuit Empatec en Pastiel werken aan deze opdrachten.

De door Luxetenten.com aan Empatec uitbestede productie geeft zowel de SW medewerkers binnen Empatec, maar in sterk toenemende mate ook de deelnemers aan Pastiel, de mogelijkheid om onze missie: werk, inkomen, groei, identiteit en zelfstandigheid voor iedereen met afstand tot de arbeidsmarkt heel concreet te maken. Vanuit hun intrinsieke gedrevenheid voor de P van People staan de ondernemers Patrick Damen en Leon Juffermans voortdurend klaar om Empatec en Pastiel te adviseren over strategische keuzes, die zij in het kader van de Participatiewet ook qua bedrijfsvoering moeten maken. Door de samenwerking met lokale ondernemers weten zij uit ervaring, dat bedrijven op een zeer inspirerende en creatieve wijze invulling geven en willen geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

‘De Tom’me’ award is in 2012 in het leven geroepen met als doel een ondernemer of bedrijf in de spotlights te zetten die het afgelopen jaar op uitmuntende wijze het sociaal ondernemerschap voor Empatec en Pastiel heeft uitgedragen, zowel intern als extern. ‘De Tom’me’ award is het symbool van de duim en verwijst naar de naam Tom als eerbetoon aan Tom Mulder die, als voorzitter van de raad van commissarissen, zoveel jaren een zeer succesvolle bijdrage heeft geleverd aan Empatec.

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.