Meer dan 1000 bezoekers tijdens Open Dag van Empatec/Pastiel


DSC_7788Afgelopen zaterdag vond de Open Dag van Empatec/Pastiel plaats in Sneek. Voor het eerst midden in de winter, met een bijbehorend winters Thema: de Elfstedentocht! En met meer dan 1000 bezoekers zijn de verwachtingen van iedereen ruimschoots overtroffen!

Het thema was uitgewerkt tot in de puntjes door alle medewerkers. Er was een heuse Elfstedenroute door het pand langs alle afdelingen, met op elke afdeling een stempelpost. Hier konden de bezoekers een stempel voor hun eigen stempelkaart halen. Bij een volle stempelkaart aan het eind van de route ontvingen de bezoekers een prachtig metalen Elfstedenkruisje. Maar dat was niet alles. Als klap op vuurpijl gaf Henk Angenent om 10.00 uur het startschot voor de dag, daarna bleef hij op de dag aanwezig en gaf elk uur een lezing over zijn voorbereiding op de Elfstedentocht van ’97.

De meer dan 1000 bezoekers zorgden voor een gezellige drukte én een fantastisch gevoel bij de medewerkers. Zij maakten deze dag tot een enorm succes. De medewerkers van Empatec waren die dag namelijk ook deels aan het werk. Zo konden zij laten zien waar zij mee bezig waren. De regelmatige verbazing van de bezoekers over de hoeveelheid en diversiteit van het werk was alom aanwezig.

Empatec/Pastiel kijkt terug op een prachtige dag en wil iedereen hartelijk bedanken voor hun inzet én uiteraard voor het bezoek.

 

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.