Nieuwe algemeen directeur Pastiel / Empatec


Met ingang van 1 mei 2017 is de heer Harry de Wit (56) benoemd tot algemeen directeur van Pastiel / Empatec. Hij volgt de huidige algemeen directeur Henk van der Zwaag op die per 1 juni 2017 het bedrijf na zeven jaar verlaat.

Harry de Wit, geboren en getogen in Drachten, woont in Sneek. Hij is jarenlang verbonden geweest aan de wereld van uitgevers, kranten en de laatste jaren ook de nieuwe digitale media. Momenteel vervult hij de functie directeur van de Telegraaf Media Groep, o.a. uitgever van de Telegraaf. In Sneek en omstreken is De Wit geen onbekende. Zo is hij voorzitter van de Vereniging van Sneeker Zakenlieden en kent hij in die hoedanigheid het bedrijfsleven en de gemeenten in het werkgebied van Pastiel/Empatec goed. De overstap naar het bedrijf Pastiel /Empatec verraadt zijn passie voor iedereen, die om welke reden dan ook, een afstand tot de arbeidsmarkt heeft.

De Raad van Commissarissen, de Ondernemingsraad en de directie van Pastiel / Empatec waren unaniem in de benoeming van Harry de Wit als opvolger van Henk van der Zwaag. “We hebben er het volste vertrouwen in dat Harry een buitengewoon bekwaam en betrokken directeur is die met hart en ziel voor ons mooie bedrijf gaat knokken”, aldus Geert Jan Douma, voorzitter van de RvC.

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.