Nieuwe houtafdeling Empatec Franeker verwelkomt Pastoe


Donderdagmiddag 5 oktober heeft burgemeester Eduard van Zuijlen van Franekeradeel de nieuwe houtafdeling van Empatec Franeker geopend. De timmerfabriek in Sneek en de meubelfabriek in Franeker gaan voortaan verder onder één dak. Een nieuwe afdeling met een nieuwe, efficiënte en modern ingerichte lay-out en waar mensen werken met liefde voor dit natuurproduct. Met deze samenvoeging is Empatec ervan overtuigd de producten op een professionelere manier te verwerken.

Trots op onze klanten

Tijdens zijn inleiding aan de ruim 100 gasten gaf algemeen directeur van Pastiel/Empatec Harry de Wit aan trots te zijn op deze nieuwe afdeling. “Hierdoor kunnen we nog beter op de klantwensen inspelen met hoogwaardige producten. Zo kan ik vandaag bekendmaken dat het Nederlandse merk Pastoe sinds een maand een nieuwe opdrachtgever is waarvoor we kasten produceren van het hoogste segment. Naast Pastoe zijn we trots op onze klanten Weltevree voor wie we stoelen en patiosets hebben gemaakt voor het nieuwe hoofdkantoor van Google in de Verenigde Staten. De Rolf groep, leverancier van meubels voor onder anderen kinderdagverblijven, Luxetenten.com voor wie we de inrichting leveren voor luxe safaritenten en het bedrijf Van Swaay. Kortom: ons bedrijf is een hoogwaardige partner voor de meubel- en bouw gerelateerde industrie”.

Complimenten ‘lean’ werken

De burgemeester complimenteert de afdeling die helemaal LEAN is ingericht: goed opgeruimd en met een goede indeling zodat het werk op een prettige en efficiënte manier gebeurt. “Empatec is gegroeid naar een gewoon bedrijf en dat kan gewoon”, is de burgemeester van mening. Onder toeziend oog van de medewerkers van de houtafdeling zaagt burgemeester Van Zuijlen een plank door die toegang geeft tot de complete nieuwe afdeling. Na deze opening was er tijd voor een drankje en een hapje en een kijkje op de afdeling.

 

 

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.