Open dag Empatec Sneek groot succes!


Ruim 1000 belangstellenden hebben 1 oktober jl. een bezoek gebracht aan de vestigingen van Empatec in Sneek. Bij binnenkomst werd een speciaal Empatec tasje uitgereikt met de nieuwe bedrijfsbrochure. Voor de kinderen was er een puzzeltocht en stond er een draaimolen opgesteld.

In Sneek was de hoofdvestiging geopend aan de Tingietersstraat, het grafisch bedrijf aan de Simmerdyk en het project Wurkwizer aan de Smidsstraat. Op de hoofdvestiging waren de afdelingen groenvoorziening, civiele diensten, metaal, timmerfabriek, confectie, verpakken en montage in werking. De medewerkers beantwoordden de vragen van de bezoekers en gaven uitleg van hun dagelijkse werkzaamheden. Bij het Test- en Trainingscentrum was ook veel belangstelling voor de handvaardigheidtesten. Dit is één van de testen om te zien welke talenten aanwezig zijn en welke sector of branche het beste bij de deelnemer past.

Naast het bezichtigen van de afdelingen waren er tevens doe-activiteiten voor jong en oud. Ook werden er zelfgekweekte siergrassen en biologisch geteelde tomaten en komkommers uitgereikt. De meubelfabriek uit Franeker had een aantal voorbeelden van goedgekeurd kindermeubilair tentoongesteld. Bij het grafisch bedrijf konden de bezoekers een grafisch traject doorlopen en zelf een verjaardagskalender maken. Wurkwizer had koffie met zelfgebakken appelcake en er waren diverse tuinmeubelen en tuinaccessoires te koop. “Nooit geweten wat hier allemaal gebeurt” en “Wat kunnen jullie veel “, waren woorden die deze dag veel werden gehoord. Kortom: een geslaagde open dag in Sneek met veel belangstelling en prachtig weer als extraatje.

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.