Opening en Open dag Berltsum


Vrijdag 23 maart jl. is de siergrassenkwekerij in Berltsum feestelijk geopend en was er op zaterdag 24 maart een open dag voor belangstellenden.

Opening
Voorafgaand aan de openingshandeling waren er toespraken van Sjoerd Tolsma- voorzitter algemeen bestuur -, Wim Hoogendoorn -directeur Hoogendoorn Export BV- en Henk van der Zwaag – algemeen directeur Empatec. Alle medewerkers stonden daarna met een groot lint klaar om op het signaal van ceremoniemeester Erik Kleppe dit lint door te knippen. Sjoerd Tolsma knalde op hetzelfde moment de fles champagne open en strooide daarmee rijkelijk op de siergrassen. Hiermee was de kwekerij officieel geopend en konden de gasten een kijkje nemen in de kas waar diverse informatiepunten stonden opgesteld.

Open dag
Van 10.00- tot 15.00 uur hebben ruim 350 belangstellenden de kwekerij bezocht. De medewerkers gaven uitleg over de teelt van de diverse soorten siergrassen. Er stonden kraampjes met koffie/thee of limonade voor de kinderen klaar en de nieuwe bedrijfsfilm van Empatec werd gedraaid. Bij de uitgang kreeg iedereen nog plantje en informatiemateriaal mee. Wilt u ook een kijkje nemen op de kwekerij, neem dan contact op met de bedrijfsleider Piet Bron, 06-53764569.

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.