Persbericht


Met ingang van 1 januari 2012 gaat financieel directeur de heer Sietze L. de Haan van Empatec met vervroegd pensioen. Hij wordt opgevolgd door de heer Mattijs Endedijk.

Sietze de Haan is 34 jaar werkzaam bij Empatec geweest en heeft er mede voor gezorgd dat Empatec er financieel goed voor staat. Hij was tevens plaatsvervangend algemeen directeur, secretaris van het Algemeen Bestuur van Fryslân-West, secretaris van de Raad van Commissarissen en secretaris van de SW cliëntenraad. De afscheidsreceptie van Sietze de Haan is op 21 december 2011 om 16.00 uur op de hoofdvestiging van Empatec te Sneek.

De opvolger Mattijs Endedijk is 34 jaar en woont in het Groningse Aduard. Na zijn studie biologie en bedrijfskunde werkte hij vanaf 2004 als accountant bij Ernst & Young in Leeuwarden en Groningen. Ook heeft hij korte tijd in Moskou gewerkt. De Raad van Commissarissen, de Ondernemingsraad en de directie van Empatec waren unaniem positief in de benoeming van Mattijs Endedijk als opvolger van Sietze de Haan. In zijn functie bij Ernst & Young is hij veel bij gemeenten in Friesland en Groningen werkzaam geweest en daardoor uitstekend op de hoogte van het reilen en zeilen van verschillende SW bedrijven. Mattijs Endedijk is sinds 1 augustus 2011 werkzaam bij Empatec.

Empatec voert voor dertien Friese gemeenten de Sociale Werkvoorziening uit. Daarnaast voert Empaselect als re-integratiebedrijf binnen Empatec werkgelegenheidstrajecten uit voor alle deelnemende gemeenten.

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.