Veel belangstelling Open dag Harich


Mede dankzij het prachtige weer waren de open dagen bij kwekerij Harich een groot succes. Zaterdag hebben zo’n 450 belangstellenden de kwekerij bezocht.  Ze hadden veel tijd nodig om alles te bezichtigen. Het personeel van Empatec deed zelf de rondleidingen met veel plezier en enthousiasme. Alle voorkomende werkzaamheden van stekken tot planten en rooien op de werden door onze medewerkers gedemonstreerd.

Voorafgaand was er donderdag en vrijdag open dag voor de vaste klanten. In totaal mochten we circa veertig afnemers van zowel Empatec als Hogendoorn begroeten  waarvan de gemiddelde duur van een bezoek ongeveer drie uur was. Vooral de hoeveelheid aan soorten, zowel in de moederhoek als de proeftuin, was volgens sommige klanten uniek in Europa te noemen.

Kwkerij Harich kijkt terug op zeer geslaagde dagen met veel belangstelling en leuke reacties zowel van mensen uit de omgeving als vanuit de zakenwereld:
Beste mensen van de kwekerij Harich,
Wij hebben zaterdag genoten van de open dag op de kwekerij in Harich.
Prima rondleidingen, gezellig en gastvrij in de kantine.
Bedankt. Groet van familie Hoks. Laaksum.

Reactie van een Belgische klant:
Hopelijk is het gelukt met de ‘consumentendag’?
In elk geval bedankt voor de rondleiding vrijdag. Het was meer dan de moeite!

Reactie van Vitas BV
Nog een bedankje voor de voortreffelijke Open Dag die jullie georganiseerd hadden. Gezien de professionele uitstraling zie ik de samenwerking tussen Empatec en Vitas met gezond vertrouwen tegemoet. 

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.