Veel belangstelling Open dag in Franeker!


Waren er 1 oktober jl. bijna duizend bezoekers op de open dag in Sneek; in Franeker waren er meer dan duizend belangstellenden!

Alle bezoekers waren zeer onder de indruk wat Empatec en Loadswurk allemaal doet en kan. Bij de copyshop waren de verjaardagskalenders bijna niet aan te slepen die ter plekke werden gemaakt. De hele dag was er een lange rij mensen op de meubelafdeling die een prachtige snijplank in de vorm van een pompebled wilden bemachtigen. Op de afdeling verpakken, confectie, meubel, civiele diensten en groenvoorziening gaven de medewerkers uitleg van hun dagelijkse werkzaamheden.

De kwekerijen en de afdeling metaal waren met een stand vertegenwoordigd. Wurkwizer had een aantal tuinbanken geplaatst waar de mensen aan het eind van de bezoekronde even konden bijkomen. Voor de durfals was er een nog een mogelijkheid om met een hoogwerker een kijkje van boven te doen. Op de locatie was er tevens vrolijke muziek van Hillebrand van Bemmel en voor de kinderen was er weer een draaimolen.

Na een trage start bij Loadswurk kwamen ook daar veel mensen een kijkje nemen. Zelfgemaakte hapjes, nagels stylen en lakken, een sollicitatiegesprek leren voeren. Kortom: ook daar was van alles mogelijk.

Dankzij de inzet van alle medewerkers die deze dagen aanwezig waren, waren beide open dagen in Sneek en Franeker een groot succes.

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.