Werkbezoek CDA-fractievoorzitter Van Haersma Buma


Maandag 28 november jl heeft CDA-fractievoorzitter Sybrand van Haersma Buma een werkbezoek gebracht aan kwekerij Empatec in Berltsum.

Na een welkomstwoord van Empatec directeur Henk van der Zwaag was er een rondleiding door de kas onder aanvoering van bedrijfsleider kwekerij Piet Bron. Ook was er gelegenheid voor een gedachtewisseling over de actuele thema’s van de sociale werkvoorzieningen zoals de wet Werken naar Vermogen en de samenwerking met sociale diensten.

De heer Sybrand van Haersma Buma is geboren en getogen in Friesland en sinds vorig jaar CDA-fractievoorzitter. Een ledenvergadering met de Friese CDA-fractie combineerde de heer Van Haersma Buma met een bezoek aan onze kwekerij. Hij was hierbij in gezelschap van het Bolswarder CDA-Kamerlid Sander de Rouwe en de heren Wendy van Endschot en Bart van den Brink van CDA-Fryslân. Namens Empatec waren tevens vertegenwoordigd de voorzitter van het bestuur, Sjoerd Tolsma en de heer Geert Jan Douma, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Empatec. Al met al een mooie opsteker voor de nieuwe kwekerij in Berltsum.

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.