Dennis van Zanten – Eigenaar Vos & Setz


Eigenaar Dennis van Zanten, 39 jaar oud. Vier jaar geleden nam hij Vos & Setz over. Op alle stoelen heeft hij al gezeten. Vanuit zijn studie marketing, kwam hij er werken. Hij werd commercieel medewerker binnendienst, bouwde alle webshops, deed de inkoop en werd bedrijfsleider. Twee jaar geleden ontstond de samenwerking met Empatec Verpakken. De kijk op duurzaamheid heeft daar een rol in gespeeld. Én de klik met elkaar.

Steuntje in de rug
Vos en Setz is al meer dan 18 jaar actief in de verkoop van kerstpakketten en promotionele artikelen. Door het gehele land. Er is veel veranderd op het gebied van producten, produceren, afvalafvoer en bedrukking. Vooral op het gebied van duurzaamheid. Dennis: “En dat hoort. Ook op het gebied van mensen. Ik vind dat je alleen vanuit commercieel oogpunt nooit deze keuze kunt maken. Je moet wat voelen bij een samenwerking. En zeker als het gaat om mensen van Empatec die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Ik geef ze graag een kans die ze normaal gesproken misschien niet hebben”.

Plezier
Het succes zit hem dan ook in het ‘gewoon’ proberen. Op locatie in Drachten. Empatec-medewerkers pakken daar kerstpakketten in voor diverse klanten. Natuurlijk was het wennen. Aan de manier van werken, de communicatie en in processen. “Maar als je dan kijkt wat je bereikt met deze samenwerking. Het werk wordt gedaan tegen een betaalbare prijs. Én ik zie een glimlach op het gezicht. Een tevreden werknemer. En ik draag iets bij aan de maatschappij. Prachtig!” De betekenis die Dennis wil geven aan de maatschappij lijkt pal boven water te staan. Natuurlijk moet er geld verdiend worden, maar dat kan niet zonder mensen. En één belangrijk element is daar van belang volgens hem: Plezier. “Ik kan mensen nog zoveel geld betalen, plezier staat voorop. Dat geldt voor wie dan ook. Dus ook voor mensen van Empatec Verpakken die nu bij ons werken. Ze zijn onderdeel van ons bedrijf. Dan vind ik het belangrijk dat ze het leuk hebben. Ik geef ze een goede basis, maak het hen naar de zin en geef complimenten. Dat krijg je dan terug”.

Waarom Empatec Verpakken?
“Als je me dit tien jaar geleden had gevraagd had ik misschien een ander antwoord gegeven”, zegt Dennis eerlijk. “Ik ben wel emotioneler geworden. Ik geef meer en accepteer meer. Dat maakt dat ik een andere kijk heb op mensen die wat meer hulp nodig hebben dan de ander. En het werk dat Empatec doet is goed. Processen verlopen vlot en afspraken worden nagekomen. Een voorman van Empatec stuurt het werk aan hier op de werkvloer. Een fijne samenwerking, die past. In alle opzichten!”

 

Terug naar alle ervaringen

Neem contact op met Empatec Verpakken 

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.