“Empatec kas durft de nek uit te steken en dat is een goede ontwikkeling. We hebben enorme waardering voor de inzet en het zoeken naar oplossingen.”

Ontdek Empatec

Empatec Kas

Een Empatec-tomaat smaakt super goed!

In onze Empatec Kas kweken wij op duurzame wijze cherry- en snacktomaten. Wij werken exclusief voor Smeding Groenten en Fruit die de tomaten onder de merknaam Mijnboer en Alle Dag Vers aanbiedt. Met recht durven wij te zeggen dat we hét smaak- en duurzame belevingscentrum zijn in Noord-West Fryslân waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Teler It Wiid S 375x375
Teler Zilte Groenten Van Hans Elenbaas 2 375x375

Cherry- en snacktomaten

Voor de teelt van onze tomaten gebruiken we onder anderen biologische bestrijders en zo weinig mogelijk gewasbeschermingsmiddelen. Onze zoete cherrytomaatjes smaken daarom zoals ze heten; lekker zoet en een feest in elke salade. De snacktomaten hebben een knapperige bite en lekker om zo op te eten op alle tijdstippen van de dag. Wij kunnen met recht en trots zeggen dat een Empatec ‘Supergoed’ smaakt. De belangrijkste afnemers van Smeding bevinden zich in de foodservice.

Kas

Wij leveren onze tomaten met het keurmerk Certificaat GlobalGap 2020 en voeren het SGS certificaat Milieukeur 2020. In de kas werken mensen uit de Participatiewet; dit kunnen medewerkers zijn die een vaste plek hebben maar daarnaast is onze kwekerij ook als opstap naar het reguliere bedrijfsleven. Samen zorgen we ervoor dat het teeltproces van de tomaten tot een smakelijk eindproduct leidt. Alleen op die manier staan wij garant voor een tomaat die het merk Mijnboer en Alle Dag Vers verdient.

Teler Hardfruit Van Djuke Van Der Maat 2 375x375

Meer weten?

Voor meer informatie over onze kas kunt u bellen of mailen met bedrijfsmanager Johan Kuipers: 06 – 209 699 64 | J.Kuipers@Empatec.nl.

Kwekerij ‘It Wiid’
Gernierswei 23/a
9043 VX  Wier
T: 0518 46 23 16

Deze bedrijven besteden al werk uit aan Empatec

Primus
Miedema Logo
Wonen Zuid West Friesland
Bas 4 Img1.1
Logo Rentex 2020 Rgb
1519881131133
Ucc High Res
Og Image
Esco
Lankhorst
Mannen Van Staal 116 97
Logo Weltevree 1
Logo Smeding 3653
Logosocial

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.