Werken bij Empatec

Vijf basiswaarden en onze belofte zijn het hart van onze organisatie. Ons fundament. Ze zijn tijdloos en samen laten ze zien wie wij zijn en waar we voor staan. Gericht op (onze) mensen, onze klanten en de maatschappij. We zoeken deze waarden bij onze medewerkers en bij iedereen die bij ons komt werken. Dan staan we samen sterk. Ook bij uitdagingen zijn deze basiswaarden onze leidraad.

Bedrijfscultuur

Wij zijn praktische doeners. Passie voor mensen is de drijfveer voor onze leidinggevenden, begeleiders van de medewerkers en de deelnemers. Werken bij Empatec is leuk en leerzaam. Daarbij is de menselijke maat voor ons van grote waarde. Wij werken samen aan dagelijkse verbetering, met respect voor elkaar en voor onze opdrachtgevers.

Onze medewerkers

Met plezier op de werkvloer leveren we graag goede prestaties. Dat doen we binnen ons bedrijf voor de opdrachtgevers, maar ook op locatie bij diverse opdrachtgevers buiten Empatec. Het werk dat zij doen is specialistisch. Het zijn stuk voor stuk vakmensen. Met alle benodigde diploma’s en certificaten passend bij het vakgebied.

Bedrijfsgrootte

NV Empatec is een succesvolle en dynamische maatschappelijke onderneming met ruim 1000 medewerkers uit de sociale werkvoorziening. Daarnaast werken er ruim 100 mensen in leidinggevende-, begeleidende- of staffuncties

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.